Over ons en contact


Wij zijn Vleeswarenbedrijf H.A. in het Veld

Al ruim 30 jaar staan wij op markten in Oost Nederland en verkopen daar worst en vleeswaren. Van echte Twentse streekproducten als Bakleverworst, Balkenbrij, slagers rookworst en metworst. Van diverse soorten spek tot “echte” knakworst en van boerenleverworst, grillworst en braadworst tot Doesburgse mosterd.

Buiten ons zeer ruime assortiment droge worst en vleeswaren hebben wij ook worstpakketten. Deze verkopen wij het hele jaar door in de meest uiteenlopende vormen. Deze pakketten doen ook uitstekend dienst als bv: Kerstpakket of Relatiegeschenk. Neemt u contact met ons op voor speciale wensen of op maat samengestelde pakketten.

Als u een bezoek brengt aan één van onze markten kunt u daar ter plekke deze worstpakketten kopen. We hebben altijd een gevarieerde voorraad bij ons. Woont u niet in de buurt en wilt bijvoorbeeld een pakket sturen naar een familielid die jarig is of iemand een bedankje sturen, bestel dan nu online.

 

U vindt ons op de volgende markten

Woensdag – Raalte

Donderdag – Deventer Colmschate

Vrijdag – Twello

Zaterdag –  Apeldoorn

 

Verzendinformatie 

De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 7,25 tot een gewicht van 10 kilo. Mocht het aantal boven de 10 kilo komen nemen we contact met u op voor de verzendkosten. In de periode van de kerstpakketten (November en December) kan het zijn dat het opsturen langer duurt. Houdt u hier rekening mee.

 

Wij zijn te bereiken via

Telefoon: 0654952431

E-mail: hainhetveld@home.nl

 

Of laat een berichtje achter en wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden